Лабораторія

           Лабораторія

Лабораторія Labovet виникла в 2016 році у Львові.

На першому етапі нашої роботи ми виступаємо в ролі посередників, забезпечуючи можливість проведення лабораторних досліджень у провідних європейських лабораторіях. В майбутньому  ми плануємо розширювати пропозицію лабораторних досліджень, зокрема за рахунок власних потужностей в Україні. У Львовів повстане лабораторія, яка буде виконувати широкий спектр лабораторних досліджень на місці. Час виконання таких досліджень скоротиться. Це буде другий і заключний етап реалізації проекту ветеринарної лабораторії.

Завдяки співпраці з найкращими осередками в країні та за кордоном, ми можемо запропонувати нашим клієнтам виконання практично всіх доступних на сьогодні досліджень для домашніх та господарських тварин. Це також стосується сертифікованого визначення рівня антитіл проти сказу, для тварин, що перевозяться за кордон.

Одночасно з нашим девізом: «Лабораторна діагностика простіше!», ми докладаємо усіх старань, щоб забезпечити професійну допомогу у підборі відповідних напрямків досліджень та при інтерпретації їх результатів.

З цією метою в нашій команді знаходяться ветеринарні лікарі зі спеціалізацією ветеринарна лабораторна діагностика та з університетським досвідом.

           СИСТЕМА КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ

Ветеринарна лабораторія Labovet  дотримується системи внутрішньо  та зовнішньо лабораторного контролю якості.

Внутрішньо лабораторний контроль включає в себе щоденний моніторинг параметрів визначених у лабораторії.

В рамках зовнішньо лабораторного контролю, лабораторія бере участь у перевірках якості досліджень у сфері біохімії та гематології.