Як розпочати співпрацю

 

Щоб розпочати співпрацю з нашою лабораторією, достатньо надіслати нам перші зразки для досліджень. Потрібно до них додати заповнений відповідний супровідний лист, який можна знайти в розділі «Супровідні листи». Просимо також додатково вказувати повну назву замовника-платника разом з адресою та ІПН.

1.       Здійсніть забір та виразно промаркуйте зразки

2.       Заповніть відповідний Супровідний Лист

3.       Оформіть посилку та надішліть до нас!

Важлива інформація

Заповнюючи супровідного листа, просимо зазначити обрані дослідження у відповідних клітинках (просимо зазначати заливкою поля, а не ставити знак «Х»).

Розширений опис досліджень та профілі, а також додаткову корисну інформацію стосовно преаналітики та розрахунку одиниць, Ви можете знайти в нашій пропозиції досліджень.

Нашим клієнтам з тиреторії усієї країни ми пропонуємо скористатись послугами Нової Пошти. Просимо організувати відправку матеріалу для дослідження в максимально короткі терміни після здійснення забору. Для клінік, які знаходяться у м.Львів, ми пропонуємо місцевий кур'єрський сервіс, який уможливлює вивіз і доставку матеріалу до нас в дуже короткий термін. Замовлення кур'єра приймаємо в телефонному режимі (за детальною інформацією звертайтесь безпосередньо в лабораторію). Більше інформації щодо логістики можна знайти в розділі "Логістика".

Результати досліджень ми повідомляємо протягом часу вказаного в пропозиції досліджень, електронним листом у форматі pdf, по телефону, або листом – кожну із цих опцій можна зазначити в супровідному листі.

Ми працюємо по передоплаті. Подбайте про те, щоб після належного оформлення матеріалу для дослідження кошти потрапили до нас у найкоротші строки – тільки після цього ми зможемо організувати доставку матеріалу за кордон.

Реквізити для переведення коштів Ви можете отримати залефонувавши або написавши нам.

При замовленні більше 400 грн. кур'єрська доставка за наш рахунок!

Ми будемо раді відповісти на усі запитання, які у Вас виникнуть. Запрошуємо звернутись до нас  електронною  поштою: info@labovet.com.ua  або за телефоном (068) 692-49-03.